keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kumpi ja Kampi tappeli, kumpi voitti?

Nyt on sellainen tilanne, että meidän perhettä hyvin palvellut Ilmari-imuri on tainnut tulla työuransa loppupuolelle ja saa siirtyä viettämään eläkepäiviä. :( Olisi siis uuden imurin hankinnan aika, ellen saa Ilmaria pelittämään vanhaan malliin... Toivon että saisin, ja uuden hankkiminen voisi mennä joululahjalistan puolelle  ;)

Uudelta imurilta toivon, muttei välttämättömiä: pitkäikäisyyttä, tehokkuutta, näppäryyttä pieniinkin koloihin, hiljaita ääntä, ylipäätänsä sitä, että se hoitaisi hommansa hyvin lapsiperheen arjen askareissa... Hmmm....

Nyt laitan muutaman minun mieleeni olevan uuden tulokkaan tekniset tiedot sekä kuvat teille, jotta voisitte auttaa ostopäätöksessä, tai vaikkapa ehdottaa jotakin parempaa vaihtoehtoa... :)
Nyt tulokkaat ehdolle....

1. Hoover TPP2340-PurePower

Tiedot:
Imuteho 420 W
Äänitaso enintään 75 dB
Toimintasäde 9 m
Paino 5,8 kg


2.  Dyson, Origin DC29T2


Tiedot:
Imuteho 250 W
Äänitaso 83 dB
Toimintasäde 10 m
Paino 8 kg3.  Electrolux zeg301, Ergospace Green 


Tiedot:
Imuteho 270 W
Äänitaso 76 dB
Toimintasäde 13 m
Paino 5,2 kg
kuvat ja tiedot:


Nyt vinkkejä tai ostoehdotuksia näiden väliltä kaipailen, kun en itse osaa päättää ?

6 kommenttia:

 1. Sen verran kommentoisin, että suosittelen lämmöllä ilman pölypussia olevia imureita. Superhyviä ja ei tuli turhaa roskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin tuota pussitonta, siinä säästäisi tosiaan tuota luontoakin hieman :)

   On tämä vaikeaa ;)

   Poista
 2. dysoni on ihan jaska, elkää ostako sitä! johto ei ole missään mallissa kun 7 metriä ja se ei riitä mihinkään + saat pestä sen imurin joka käyttökerran jälkeen mieli, että tehot säilyy. Just vaihdettiin dysoni pois ja ei tule enää ikinä meille moista paskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, tuo säiliön pesu ei kyllä hirveästi houkuta minua. roskaa kun tulee päivittäin niin paljon... :/
   kumpa saisi ottaa kaksi imuria kokeiluun kotiin ennen ostopäätöstä, niin olisi hyvä, ottaisin pussillisen sekä pussittoman ja katsoisin kumpi toimii meillä paremmin... :D

   Poista
 3. Mää tulin vastavierailulle :) Meillä oli dysonia halvempi tavis pussiton pölynimuri ja se oli tosi hyvä siihen asti, kun se säiliö täyttyi. Sitten loppu imutehot vaikka sitä kuinka kopsutteli tyhjäksi. (mikä oli tosi sottasta puuhaa) Vaihdettiin pussilliseen ja nyt olen tyytyväinen. Tuo dysoni kyllä maksaa kolme kertaa sen meitin ex-imurin hinnan, joten saattaa niissä olla laatuerojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo säiliön pesu/puhdistus vähän kammottaa minua :D HIH... Se pölypussi on niin oiva ja tavallaan käteväkin. Kun se on täysi, heität roskiin ja uusi tilalle ja taas mennään...
   On tämä niin pirun vaikeaa :DD

   Poista