torstai 25. lokakuuta 2012

Meidänlainen PrinsessaHuone

Olen hetken aika miettinyt ja suunnitellut tyttäreni tulevaa huonetta ja yrittänyt kysellä neidin omia mielipiteitä. Neidillä on nyt käytössä Laulumaan Viktoria- ja Sara -sarjan huonekaluja värimaailmasta valkoinen/antiikkipetsattu. Olen kuitenki pitkän mietinnän jälkeen tullut siihen tulokseen, että nämä eivät neidin uuteen huoneeseen tule. Joko menee myyntiin, tai sitten siirtyvät pikku-miehen tulevaan huoneeseen.

Neidin huoneen osalta mielessä on täysin valkoinen, selkeä ja pinkillä höystetty kokonaisuus.


Tarkoituksenani on saada keskiverto budjetilla tämä huone toteutettua, ja sitä samalla miettien, että ei ole väliä jos joskus jokin vahinko esimerkiksi kynien kanssa käy. Niimpä olen valinnut (neidiltä mielipiteitä kysellen) seuraavanlaista, joita lähden ensi viikolla ostelemaan pikkuhiljaa:
Valmiiksi kaapeista löytyy jo neidin huoneeseen seuraavat:


Marimekko Unikko moniväriset sivuverhot

- 2 kpl pyöreitä pinkkejä bukleemattoja

- Pinkki/roosa laskosverho pieneen ikkunaanKertokaa rohkeasti mielipiteitänne/ideoita/tms. kokonaisuudesta, jonka kuvat mielessänne muodostivat :) ?*  
Kuvat:
*


Pinkkimäistä päivää kaikille!

10 kommenttia:

 1. nuo verhot..minä en henkilökohtaisesti tiedä mitään niin kamalaa kun unikko. kun taas meidän mutsi ylistäs maasta taivaaseen.. :D muten oikein hyvä kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ne maku asiat joista ei voi kiistellä :D
   Itse taas tykkään jonkin verran unikko kuosista, mutta en voi sanoa että sitä rakastaisin. :)

   Poista
 2. Nätti, raikas kokonaisuus tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti ja tytär kiittää =)

   Hintansa puolesta nuo ikean kalusteet ovat mielestäni hyviä, esimerkiksi juuri tuossa jos vähän sattuu piirtämään johonkin, niin ei harmita sitten äiti ja äidin kukkaroa niin paljon. :D

   Poista
 3. Raikas väritys tulossa! Tykkään tuosta Ikean sängystä. Olen kasvanut lastenhuonessa, jossa oli Unikkoverhot. Siis 60 - 70-luvulla. Nyt mulla on töissä sellaiset, mutta kotona ei koskaan. Miesihminen ei siedä Unikkoa silmissään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa sängyssä on kyllä sitä jotakin <3 Tarkoituksena olisi tehdä sängystä ihanainen prinsessa nurkka kera tuon katosverhon :) Sitten paljon pehmoisia tyynyjä jne tekstiilejä, jotta neiti viihtyisi ja etenkin, että uni maittaisi koko yön omassa huoneessa :)

   Itse pikkutyttönä kuolasin kyläilemässä unikkotuotteita, ja nyt vanhemmiten olen alkanut arvostaa tuota unikkoa, maksoin itseni kipeäksi noista sivuverhoista ;D mutta mitään rakkaussuhdetta ei ole kyseiseen, niinkuin joihinkin muihin tuotteisiin onkin syntynyt...

   Se on niin makuasia. Joku tykkää toinen ei, ja niistä ei voi lähteä kiistelemään :)

   Äiti sekä tytär kiittää kommentista ;)

   Poista
 4. Kiva kokonaisuus tulossa. Ilmottautuu uusi lukija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti sekä tytär kiittää :)

   Mahtava juttu, tervetuloa seuraamaan ensin haaveiluja ja ostoksiani tulevaan kotiin ja sitten kun talo on valmis niin toteutuksia todellisuudessa! :)

   Toivottavasti viihdyt blogissa! :)

   Poista
 5. Nuo verhot olisi ihanat meidänkin tytön huoneeseen!:D Tulee varmaan kaunis ja viihtyisä huone.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse maksoin itseni kipeeksi noista verhoista, joten suosittelen seurailemaan esimerkiksi huutonettiä, josko tuollaiset hankit :)

   Tytär ja Äitee kiittää kommentista :)

   Poista