sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pakko saada Pentikistä

Otsikko kertoo kaiken tästä postauksesta.... ^^

Ostoslistalla on ollut pitkään magneetit jääkaapin oveen, mutta mistään en ole löytänyt. Nyt pisti silmääni ihanan erikoiset, ja ne on pakko saada. Pakko saada-listalle kertyi myös muita ihania pieniä juttuja ;) Annan kuvien puhua puolestani, tässä siis pieniä ihanuuksia, joita lähden pyydystämään käsiini..... :) ( jos Ikean reissun jälkeen vielä kukkaro antaa myöden ;D )Mikä/mitkä näistä ovat teistä kivoja/hienoja?


*Kuvat: www.pentik.com *

4 kommenttia:

 1. ei kyllä säväyttänyt mikään siinä määrin, että meille kotiin hommaisin. Mutta sain kyllä kolme loistavaa joululahja vinkkiä..tuo toiseksi ylin poro tuikkuviritelmä lähtee mein mummolle,valkonen sydänkynttilä parille kaverille ja tuo nallukka kaverin vasta syntyneelle vauvelille ;) kiitos vaan vinkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä kiittää, kiva vain kun voi olla jotenkin hyödyksi ;)

   Poista
 2. Meillä on parempina astioina Pentikin Ainot. Muutenkin tykkään Pentikin tuotteista. Noita poroja minulla ei ole, mutta kaikenlaista kivaa olen sieltä ostanut. Ja lahjaksi olen saanut myös. Pyyhkeet ovat muuten ihanan paksuja, niitäkin meiltä löytyy. Kesäisin käyn Posiolta, Pentik-mäeltä ostamassa, mitä nyt yleensä ostan. Joulun aikaan ostan koristeita joskus myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että olet ns. pentikin suurkuluttaja ;)
   Itse tykkään hirveästi ostaa lahjaksi pentikin tuotteita, jos suinkin vain mahdollista :) Ne ovat lahjoina pidettyjä, ja aina kauhean kauniisti paketoituja (ainakin meidän liike tekee kauniit sellofaani asetelmat ja paketit, en tiedä muista liikkeistä, toivottavasti sama käytäntö)

   Poista