maanantai 1. lokakuuta 2012

Piristystä synkkyyteen...

Aamulla olisi kyllä uni maittanut ja peitto tuntui ihanan lämpimältä, mutta ei, pakko se oli nousta ja antaa lapsukaisille aamupalaa. Sitten näin millainen ilma (taas jälleen kerran) ulkona oli, mielessä pyöri, että tästä päivästä ei tule kyllä hyvä.... Pikkutyttö kyselee ulos leikkimään, mutta kun äiti on tälläinen vilukissa niin sadeleikit eivät ole mieleen, joten taas jälleen kerran päivä mennyt legoilla rakenneltaessa. :) Tyttö se ei ikinä tunnu kyllästyvän siihen puuhaan. =)

Pikkuväen ollessa päikkäreillä, tulin pistäytymään koneella ja ilokseni sain huomata, että arpa onni oli suosinut minua. Uskotteko, M-I-N-U-A!!! Minua, joka ei ikinä voita mistään mitään, uskotte varmaankin kuinka pompin kattoon, kerrankin MINÄKIN voitan jotain! JIPPIII!!!
Osallistuin siis Kaksitassua-blogissa pyörineeseen Walldesign  sisustustaulu arvontaan, ja nyt pääsen valitsemaan itselleni mieluisan taulun palkinnoksi. Seuraavaksi on se vaikea valinta edessä, että mikä tuolta ihanasta valikoimasta pääsee meidän seinälle, hmm... Tuleepa vaikeaa, koska kaikki ovat aivan ihania ja ottaisin jokaisen jos saisin :D

Nyt jos joku muu haluaa havitella itselleen kyseisiä tauluja niin parissa muussa blogissa on arvonta käynnissä :)
Tässä linkit blogeihin:

 Ei tämä päivä olekaan mikään hassumpi ;) HEH :D

1 kommentti:

  1. Kiitos arvontavinkistä, siis tuosta Blancon! Homesweethomen arvontaan kävinkin jo osallistumassa. :)

    VastaaPoista