maanantai 27. elokuuta 2012

Olen ollut monta vuotta koukussa Partylite tuotteiden maailmaan, meillä ei polteta mitään muita tuikkuja kuin partyliten tuikkivia. Lapsen takia turvallisuus syistä ja muutenkaan ei nuo havin tai muiden valmistajien tuikut enää kiehdo. Kerran kun on jäänyt koukkuun niin hyvin on jääty. Moni kaveri tuskailee noita tuotteiden hintoja, mutta itselläni on ainakin ajatuksena että hyvästä kannattaa maksaa. Näin yhden lapsen (kohta kahden) äitinä vahingoiltakaan ei ole vältytty ja siinä kyllä nostan hattua partylite tuotteille. Tyttäreni on muutaman kerran onnistunut pudottamaan hyllyiltä somisteita, mutta kuinkas onkaan käynyt, lasisomisteet ovat pysyneet ehjinä ja äidin sydän ei ole särkynyt :D sekä muutaman kerran pienempänä neiti on onnistunut laittamaan sormensa kynttilään, palovammoilta on säästytty, koska tuikkivien parafiini ei lämpene yhtä suuriin lukemiin kuin normaalien tuikkujen steariini. Tässäkin suuri plussa tuotteille.

Nyt kun syksy sieltä tekee tuloaan ja illat ovat jo pimeitä, mikä sen kauniimpaa kuin kynttiläloisto <3
Kynttilät ovat suuri intohimoni, meillä palaa kesät talvet kynttilät.

Itse emännöin syksyn kunniaksi kutsut etämyyntinä tällä kertaa johtuen tästä olotilasta,  koskaan ei tiedä milloin lähtö synnytys-sairaalaan tulee. :) Onneksi on mahtava kaveri konsulttina, joka suostui tähän ja emännän etuudet kuitenkin tulevat minulle. Laitan tilausta menemään kaverikonsultin kautta muutaman viikon päästä ja tässä nyt itse pähkäilen mitä sieltä tilaisin. En viitsi tänne vanhaan kotiin enää mitää tilailla, mutta varastoon uutta kotia ja sen sisustusta varten ajattelin muutaman somisteen ostaa jemmaan...

Lumottu metsämaa-hurricane ja Muutos-somiste
Itse olen haaveillut pitkään tuosta Lumottu metsämaa-hurricane somisteesta ja nyt ajattelin ainakin pistää sen tilauslistaan. Saa nähdä mitä muuta tuon ja tuikkivien lisäksi listaan ilmestyy... :)

Mutta tämä tältä erää Partylitestä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti