maanantai 27. elokuuta 2012

Ensimmäinen kirjoitus

Eksyin yksi sateinen päivä lukemaan ihmisten blogeja pääosin sisustukseen liittyen. Sain siitä villityksen, että jonain päivänä minulla on oma blogi, jossa jaan ideoita/ajatuksiani koskien omia sisustushaaveita ja toteutuksia. JA nyt on tullut sitten sen aika.

Näin ensimmäisen kirjoituksen myötä voisin kertoa vähän itsestäni ja elämästäni:
Olen 21-vuotias nainen, joka rakentaa parhaillaan miehensä ja tyttärensä kanssa kotia sekä odottaa toista rakasta lasta. <3  Rakennus urakka on aloitettu tämän vuoden alussa ja loppua odotellessa. Hiljaa hyvä tulee, vai miten sitä sanotaan ;) Uuden kodin sisustuksen suhteen on suuret suunnitelmat, joita teille paljastelen tulevien kirjoitusten myötä ja toivon myös lukijoilta vinkkejä. Tykkään hirveästi sisustamisesta ja sen kiehtovasta maailmasta. Vanhassa rivitalo kodissamme valtaa tummanpähkinän värimaailma, joka ei näin suurena tule kyllä mukaan uuteen kotiin. Sinne haluan kaunista, harmoonista valkoista ja ripauksen harmaata tuulahdusta.

Blogissani on myös tarkoituksena kertoa meidän tavallisesta arki elämästä, mutta suurin osa kirjoituksistani tulee kuitenkin koskemaan sisustusta ja siihen liittyviä unelmia.

Tämä blogin pitäminen on minulle ihan uusi juttu ja vinkkejä siis kaivataan tämän pitämiseen. Enköhän minä jotenkin alkuun pääse ja katsotaan nyt mitä tuleva pitää.

Nyt toivotan kaikille mukavia lukuhetkiä blogini parissa kunhan tästä nyt alkuun päästään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti