sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

???

Löysin kauniin valaisimen,
mutta nyt on ongelma.
Missään ei kerrota kiinnityksestä mitään.
Valaisimen tarvitsisi olla kattokoukku ja valaisinpistotulpalla,
mutta osaako joku teistä kertoa onko tämä kyseinen valaisin noilla yllämainituilla...?
Löytyykö teiltä joltakin kyseinen valaisin?
Apua kaivataan....

Mistään netin uumenista myyräilemällä en ainakaan silmiini saanut tietoa :(

Kyseessä on siis Elloksen ja Jotexin valikoimasta löytyvä kattoplafondi
HELP ME!!!
<3


14 kommenttia:

 1. Tänään tuli kodin1 sen mainos ja siel oli samanlainen valaisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) menen kurkkimaan nettisivuilta josko sieltä löytyisi tietoa. Mikä oli valaisimen hinta kodin1:ssä? ;)

   Poista
  2. Plussa tarjouksen kanssa 70€ halkaisijaltaan 40.

   Poista
  3. Kiitos! :) Kävin kurkkaamassa heti ja tuo kyseinen valaisin tuolla kodin1:ssä olisi juuri kriteerit täyttävä! KIITOS KIITOS vinkistä!!! <3

   Mukavaa maanantai päivän jatkoa sinulle! :)

   Poista
  4. Mukava jos oli apua :) on tuo kyllä aivan ihana :)

   Mukavaa maanantaita sinullekkin :)

   Poista
 2. En ikävä kyllä osaa auttaa, mutta valaisin on kyllä tosi nätti. Itselläni on jo pitkään ollut suunnittelilla hankkia makuuhuoneeseen uusi valaisin ja tämä olisi aika sopiva ehdokas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen löytänyt tuota valaisinta valkoisena ja mustana, tuo valkoinen on kaunis :) Itse olen myös kaavailemassa kyseistä valaisinta makuuhuoneeseen. Sopii hyvin mielestäni kyseiseen tilaan sillä on rauhallinen, mutta kuitenkin näyttävä :) Kiitos kommentistasi ja mukavaa maanantai päivän jatkoa! :)

   Poista
 3. Yhtäkkiseltään voisi olettaa, ettei tuossa valaisimessa välttämättä ole pistoketta. Mutta ei hätää, kyllä sen paikoilleen saa vaikka ei olisikaan, voihan sen koukun ja levyn irrottaa ja kiinnittää lampun sitten sokerinpalalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia tuossa aikaisemmin vinkkasi Kodin1:ssä olevasta samanlaisesta valaisimesta joka on vielä tarjouksessakin ja täyttää kriteerit. :)

   Nuo kriteerit tulee vain ja ainoastaan sen takia, että olen ostellut valaisimia, joiden kanssa mies on saanut vääntää ja vääntää että on kattoon saanut :D Antoi ohjeet seuraavien valaisimien ostoon joita tulee noudattaa tai saan kuulemma itse laittaa kattoon kiinni :DDD

   Huoh, miehet :D

   Poista
  2. Meillä sama :) saan ostella sellaisia jotka on kun vain sujauttaa paikoilleen, kuten valaisiemien kanssa. Että ei tarvitsisi vaivaa nähdä yhden kiinnityksen kanssa :) vuokralla vielä kun ollaan, niin pitää muistaa laittaa sitten takaisinkin ja huomaamatta.

   Poista
  3. No hyvä juttu kun löytyi kriteerit täyttävä! Meillä asuu tässä huushollissa kaksi sähkäriä niin täältä niitä virityksiä todella löytyy ;)

   Poista
 4. Meiltä löytyy juuri tuo kyseinen Ellokselta tilattu plafondi valkoisena. Tosi kaunis valaisin on! <3 Itse tykkään kovasti, mutta poikakaveri ei niinkään pitänyt asentamisesta eli valaisimessa ei ollut pistoketta. Onneksi poikaystävä kuitenkin on sähkömies ja sai valaisimen asennettua pienen säätämisen jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen on kotiutunut juuri tänään meille, ellokselta ;) <3 ja ihanakseni voin todeta että siinä oli pistotulppa sekä koukku <3 <3 mieskin oli iloinen ja totesi, vihdoin onnistunut lamppuostos ;)

   Poista