keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Pitkä haaveilu ja odottaminen palkitaan, vaikkei sitä aina uskoisikaan.
Olen todella pitkään haaveillut tietynlaisesta kynttilänjalasta 
ja odottanut että se tulee tarjoukseen, sillä jokainen euro on aina kotiin päin.
Nyt bongasin tarjouslehtisestä haaveilun kohteeni ja kun itse en sitä päässyt kaupasta noutamaan, ihana tuttavani sattui olemaan juuri sillä suunnalla ja toimi noutonaisena. Sillä tätä tarjousta ei voinut jättää käyttämättä, olinhan jo noin 6 kk odottanut kyseistä tarjousta ja vuoden haaveillut vain kyseisestä jalasta. Tarjoushaukka kun olen niin...


Millainen sieltä sitten paljastuikaan...


Viisihaarainen kynttilänjalkaKynttilänjalalla on korkeutta 51,5 cm
 ja seuraavaksi hakusessa olisi valkoiset kynttilät tuohon. :)

Laitoin kynttilänjalan takaisin pakettiin ja odotankin suuresti että hän saisi kaverikseen toisen komistuksen, samanlaisen mutta lattiakynttiläjalan. Jos minä tarjoushaukka en sellaista käsiini löydä ja sinä löydät kohtuu hinnalla, niin vinkkaa ihmeessä. 
Olisin enemmän kuin kiitollinen :)
Tälle sekä toiselle haaveilu-unelma kynttilänjalalle on tarkkaan visioitu paikkansa tulevaan kotiin :)

Täällä meillä alkoi satamaan tunti sitten lunta, 
joten lumista ja kaunista yötä ja tulevaa keskiviikkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Ihana! <3 <3 <3 Korkeita noin 100cm kokoisia kynttilänjalkoja on tosi vähän. Itsekin sellaista etsiskelin yli 6 vuotta. :)

  Sapirassa on noin 100 eurolla ja Jotexilla on samaa hintaluokkaa (elloksella myös). Tuo sapiran versio on paksumpi ja painavampi, molemmat kuitenkin aivan ihania. :)

  Hemtexissä oli aikoinaan ja hinta oli vuonna 2006 129 euroa, josta ne lopulta alennettiin -50%. Huutonettiä siis voisi kyttäillä, hakusanalla Hemtex kynttilänjalka tms. Voisi saada todella huokeaan hintaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanata ihanata, kiitos kiitos! <3
   Eiköhän näillä vinkeillä joku toivottavasti löydy :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen :))) Ja kyllä kannatti aleja odottaa :)) ne on aina parhaita! Välillä kyllä ihmettelen, kuinka halvalla loppupeleissä tavaraa myydään!!! :))

  Hyvän ostoksen teit :)

  Kivaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen euro on kotiinpäin =) HIH, mitä kaupankäynti olisikaan ilman tarjouksia? :D

   Kiitos kiitos! :)

   Ihanaa viikonloppua sinulle! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Niinhän tuo on :) Oli pakko ottaa se sittenkin takaisin paketista esille, vaikka ajattelin aluksi, että tänne vanhaan asuntoon en sitä viitsi laittaa, mutta toisin siis kävi... Nyt silmä lepää :)

   Poista
 4. Hienon kynttilänjalan olet bongannut. Mä olen kanssa koko raksa-ajan kytännyt aleja ja ostanut sitä mukaa tavaraa uuteen kotiin kun hyviä tarjouksia on tullut vastaan. Hyvistä ostoksista tulee hyvä mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olen myös ostellut valmiiksi todella paljon asioita taloomme valmiiksi juurikin tarjouksista :) Se olisi aivan tajuton rahasumma, jonka joutuisi laittamaan kerralla ostaessa... Mutta ainoa huono puoli tässä valmiiksi hamstraamisessa on se säilytys ;DD

   Poista