keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Jouluinen Arvonta käynnistyy N-Y-T !

Lupailin aiemmin pariinkin kertaan arvontaa ja nyt se sitten lähtee käyntiin :)
Palkintona kuvassa näkyvä Hauskaa Joulua- kyltti sekä pikkuisella Tonttu-Ukolla varustetta tuikkukuppi :)

Jotta tämä ei olisi niin kauhean helppoa niin....

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. arpa tulee kun, kerrot mitä Joulu sinulle merkitsee 
tai mistä asiasta tykkäät eniten/vähiten joulussa.

2. arpa tulee kun olet lukijani tuolla Lukijat-palkissa, tai kirjautumalla nyt.

3. arpa tulee kun linkität omaan blogiisi arvonnan, mielellään yllä olevalla kuvalla.

ja

4. extra-arpa tulee kun kerrot kommentissasi myös mitä toivot joulupukilta? :)Kerro kommentissa monellako arvalla olet mukana. 

Aikaa on 20.11 klo 21.00 asti.

Kaikki voivat osallistua, 
anonyymit jätättehän tunnistettavan nimen.

Onnea arvontaan!

31 kommenttia:

 1. Voi, ihana arvonta! Neljällä mukana tässä kilvassa.
  Pukilta toivon Dolce Gustoa ja lahjakorttia Sinelliin :D

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana. Joulu on aina ollut meillä perhejuhla ja nyt kun omia lapsia, niin joulunlaitto ja jouluperinteet tuntuvat suuremmalta kuin aiemmin. Joulussa on ihanaa, päästä koristelemaan kotia, tehdä pipareita joulumusiikkia kuunnellen, lahjojen paketointi. Vähiten pidän joulusta, se lahjojen miettiminen ja nyt alkaa mietintä et mitä sitä tarjoaa jouluaterialla. Meillä on tulossa ensimmäinen joulu kotonamme ja itselle se joulunlaitto. Mutta on se joulu niin ihanaa, tunnelma ja lämpö ja ne tuoksut. En malta odottaa aikaa jolloin voi rueta joulua laittaa.

  VastaaPoista
 3. Neljä arpaa kiitos :)
  Mie toivon rahaa. Niin tylsää kuin se onkin. Mutta sitten voisin hankkia sillä ihania saippuanvalmistus tarvikkeita! Joita en usko sukulaisteni löytävän ihan niin helpolla pukin konttiin kuin itse ;) Mutta jos tätä mie ostan sit ite juttua ei laskettaisi niin toivoisin syvää paistinpannua, jossa onnistuisi keitot sun muut. Tuo edellinen alkaa olla jo aikansa päässä :)

  VastaaPoista
 4. Miun joululahja toive saattaa olla siitä tylsimmästä päästä, toivon nimittäin tervettä joulua. Mulla on menossa nyt 10 päivä kuumeessa peräkkäin ja voin kertoo jotta ei ole sangen mukavaa tämä! Ja tavaroista toivon sienikuivuria :D
  neljällä arvalla mukana arvonnassa....

  VastaaPoista
 5. Kivaa, rakastan arvontoja! Neljällä arvalla lähden mukaan! Joululahjatoiveita on kaksi. Kunnon järkkärikamera (josta tosin joudun varmaan osan maksamaan itsekin...) ja sitten uusi, ihana kirja Sormustin ja sorkkarauta.

  VastaaPoista
 6. kahdella arvalla mukana! odotan joululta yhdessäoloa ja tämän joulun vietän uudessa kodissa.

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana. Jouluna on kiva yhdessäolo läheisten kanssa. Joululahjoja en varmaan paljon tule saamaan, mutta esim. jotain astioita olisi kiva saada.

  VastaaPoista
 8. Neljällä arvalla mukaan.. Joululta odotan rauhallista yhdessäoloa ja sitä sellasta ihanaa lämmintä joulun tunnelmaa. Lahjaksi toivon jotain ihanaa kirjaa ja lento palovaroitinta :)

  VastaaPoista
 9. Joulu merkitsee minulle hyvää ruokaa ja rauhoittumista. Ensimmäistä kertaa meillä on myös pieni tyttömme mukana joulua viettämässä, joten joulu saa uuden merkityksen. Joulupukilta toivon lahjaksi hierontalahjakorttia! Mukana kahdella arvalla!
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Kolmella arvalla mukana. Oon aika perinteinen, kai, siinä mielessä että eniten Joulu merkitsee yhteistä aikaa perheen kanssa (ainoa aika vuodesta jolloin koko perhe on koossa!), ja tietysti paljon hyvää ruokaa! Joululahja toiveitakin on, mm. monenlaisia koruiluun liittyviä tarvikkeita, ja uusi pöytälamppu... :)

  VastaaPoista
 11. Tärkeintä rauhoittuminen, hyvä ruoka ja perheen yhteinen aika. Ikävintä hössötys. Joululahjatoiveitani ovat vaatteet ja kirjat. 2 arpaa. minttu47

  VastaaPoista
 12. Kolmella arvalla mukana.
  Joulu merkitsee minulle muistoja ja lasten iloa.
  Toivomus listalla on Maijun uusin kirja. :)

  VastaaPoista
 13. Joulu merkitsee rauhoittumista, läheisten kanssa oloa ja tietysti sitä ähkyyn syömistä mutta se kuuluu jouluun :). Liika jouluhössötys ja kaupoissa kiertely viime hetkellä - sitä en enää jaksa ja lahjoja ei paljoa hankitakaan.
  Joulupukki voisi tuoda vaikka jonkun hyvän leffan.
  Taidan olla sit neljällä mukana (linkki blogissani).

  VastaaPoista
 14. Joulu merkitsee yhteistä aikaa perheen/sukulaisten kanssa, syöden, lahjoja availlen ja mukavia puhellen.

  Onhan niitä toiveita vaikka mitä, mutta riittää kun toteutuu muutama pieni. Pari hyvää kirjaa ja Englannin lakritsia pari kiloa :) Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 15. Joulu merkitsee yhdessäoloa rakkaiden ihmisten kesken, unohdetaan hetkeksi työt ja kiire. Syödään yhdessä herkullista ruokaa, käydään joulusaunassa, rauhoitutaan. Saadaan lahjoja ja ollaan iloisin mielin <3 Rakastan joulua! Lahjaksi toivoimme mieheni kanssa yhdessä uutta tietokonetta, ja sen "pukki" (postisetä :D) jo toi, oli oikeasti tarpeellinen koska teen paljon koulujuttuja koneella ja edellinen kone sammuili milloin sattuu, eikä tiennyt koskaan käynnistyykökään enää, niin nyt on vähän turvallisempi olo ;)

  Kaikki neljä arpaa käytössä. Minunkin blogissani on arvonta käynnissä, tervetuloa vastavierailulle :) hulamaja.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Olen yhdellä mukana arvonnassa.
  Joulu on ennenkaikkea hidasta yhdessäoloa, rentoutumista ja nautiskelua kivoista asioista, kuten ruoasta ja kirjoista. Joulussa en pidä pakkosuorittamisesta, eli sellaisista muistamisista jotka eivät tule luonnostaan, vaan johon täytyy vähän pakottaa itseään. Toisaalta...ne pakkopullatkin ovat osa joulua ja ehkä nekin osaltaan muodostavat joulun odotusta.
  Toivon jouluksi muutamaa hyvää kirjaa ja jotain luksussuklaarasiaa..

  VastaaPoista
 17. Siis kaikki 4 arpaa kiitos!Mä olen niin jouluhörhö! Kymmenkunta pakettia jo ostettuna ja lapset vääntää kummeille jotain :) Joulu itsessään on puolen suvun ruokkimista,pukkia ja toivottavasti tänä jouluna Lenni Luupään ammuskelua! Ite toivon ukko-kullalta valkoista sinkeriä..tosin tää väsytys saattaa kestää 5 vuotta jos elän niin kauan! Omassa blogissanikin on arvonta meneillään!!

  VastaaPoista
 18. Joulussa tärkeintä on rauhoittuminen,läheisten seura ja hyvä ruoka.Ikävintä on kiire ja liiallisuus lahjojen antamisessa/saamisessa.
  Lahjaksi toivon terveyttä itselleni ja läheisilleni :)
  2. arvalla lähden mukaan.
  t, Keiju

  VastaaPoista
 19. Eniten pidän joulussa siitä että meillä on isompi porukka koossa ja vietetään yhdessä aikaa. Toivon joulupukilta ainakin tummaa suklaata! Osallistun kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 20. Joulu merkitsee hiljentymistä ja perheen kanssa vietettävää aikaa. Joku koru olisi kiva saada. Osallistun kahdella arvalla. Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 21. Arvalla mukana.
  Joulu on herkuttelun aikaa.

  VastaaPoista
 22. Eniten joulussa pidän lasten ilosta, yhdessäolosta ja lanttulaatikosta :)

  Mulle 2+1 mun lahjatoiveeni on uus tietsikka, mut kai sen joutuu ite ostaa....

  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 23. Kolmella mukaan. Eniten pidän joulussa joululauluista ja hiljentymisestä. Tänä vuonna minulla on tällainen materialistinen toive kuin uusi kännykkä, toivottavasti pukki sen tuo...

  VastaaPoista
 24. Yhdellä arvalla mukana :) Joulu merkitsee yhteistä rentoutumista ja ajanviettoa perheen kanssa :) Hyvää ruokaa, musiikkia ja rauhallista tunnelmaa.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Kolmella arvalla mukana!
  Joulussa tärkeintä on odotus! Se kutkuttava tunne vatsassa kun pukee kotia jouluun, paketoi joululahjoja ja kuuntelee joululauluja :)
  Pukilta toivon sormusta ;)

  VastaaPoista
 26. Olen yhdellä arvalla mukana. Minustakin joulussa parasta on odotus. Joulun aika ei vain voi olla liian pitkä; koko marraskuu saisi jo olla joulukalenteriaikaa...
  Joulussa minua riepoo lahjojen antamisen ja odottamisen yletön korostuminen viime aikoina.
  Ops, extra-arpa myös, kiitos! Toivon joulupukilta riittävästi uusia villasukkia koko vuoden tarpeisiin sekä uusia kumisaappaita kalastusreissuille (sellaisia jonne mahtuu reilusti villasukat)

  VastaaPoista
 27. Minä kahmaisin itselleni NELJÄN (4) arvan kokoelman, joilla osallistun arvontaan :)

  Joulussa ikävintä on sen kaupallisuus. Se kuinka tavaraa tyrkytetään ja tuputetaan sisään ovista ja ikkunoista. Parasta sitten syöminen, syöminen ja syöminen :) Joulupukin toivelahjalistalta löytyy askarteluaiheisia juttuja (joihin opiskelijabudjetilla ei ole varaa): big shot -laite, kuumailmapuhallin ja scor pal -alusta :)

  VastaaPoista
 28. Kolmella arvalla mukaan :)
  Joulu on mulle tärkeä vuoden kohokohta.Joulussa parasta on läheiset ja joulun rauha aattoiltana.Surkeinta on joulua edeltävä hässäkkä kaupoissa.
  Mä toivon joka vuosi samaa, VIHREITÄ KUULIA ;)
  t. Eija

  VastaaPoista
 29. Joulu merkitsee perheen kokoontumista yhteen, ilman, että kenelläkään on jotain menoa tai pakollista tekemistä. Joulun kaupallisuus ja kulutuksen korostaminen kyllä häiritsee vuosi vuodelta enemmän, mutta eihän siihen ole pakko lähteä mukaan... eihän? Arvonnassa olen yhdellä mukana, kivoja tunnelmanluojia olet valinnut palkinnoksi.

  VastaaPoista