lauantai 2. helmikuuta 2013

PoistoKoriLöytö

Nyt rupeaa tuntumaan että se on kohta jo valmis, mutta vaikka hommaa vielä pisaa niin jotenkin nyt rupeaa olemaan tuli pyllyn alla. Joko? Nyt? Milloin? Montako kuukautta vielä? Montako viikkoa?  Milloin? Ja varsinkin kun kiertelee kaupoissa hakemassa tarvikkeita, kuten maalia, tapettia, puuttuvia laattoja jne niin todellisuus alkaa valjeta että kohta, vihdoin. 

Olen niin äkkipikainen ihminen jonka pitäisi saada kaikki just nyt heti, niin tämä odottaminen on todella tuskaa. Onneks ns. lievitän sitä shoppailemalla ja tekemällä löytöjä niinkuin laatan hakureissulla tarttui pitkään mielessä pyörinyt teemaan sopiva tapetti. Olen aiemmin postannut, että meidän vanhempien makuuhuone tulee olemaan tehostettu kullan värillä ja siitä se ajatus sitten lähti. 

Olin hakemassa laattoja pesuhuoneeseen (joita ei kuitenkaan sitten tästä kyseisestä kaupasta löytynyt) niin matkaani tarttui mielestäni aikas ihanan näköinen juuri melkein sitä maailmaa oleva tapetti mitä olin miettinytkin. Ja nyt pitää mainostaa että se oli oikeasti todellinen löytö, poistokorista hintaan 9,90 € / rulla :DDDD TarjousHaukka kun olen niin en kahta kertaa miettinyt kun kassalle kävelin, 
se on tämä ja piste. :)


Tästä kyseisestä tapetista tulee sängyn päädyn takaiselle seinälle tehosteseinä ja seinälle tulee HIH;D kultainenvanhayllätys, josta postailen sitten kun olen sen valmiiksi saanut. Mieheni vanhempien varastoista tein kesällä löydön ja nyt keksin mitä siitä todellisuudessa teen, se on kesällä valmiiksi hiottu ja nyt kaipaa vain maalia päälle ja sekin on ratkaistu, kaupassa käynti ja tämäkin mielessä pyörinyt suunnitelma on vihdoin valmis, mutta palataan siihen sitten myöhemmin. 
Nyt voisimme palata tähän poistokoritapettiin joka näyttää siis tälläiseltä.


Mitä mieltä olette?
Onko ihan jees, vai liian äklö makuuhuoneeseen?

Mielestäni tämä sopii aikas hyvin aiempien hankintojen kanssa, joita ovat siis 
kultaiset verhot, 
kultaiset tyynynpäälliset
vaalea kiiltävä päiväpeitto...

Mukavaa Viikonloppua Kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Sopii siis väreihin täydellisesti! Olen nähnyt, että moni laittaa tapettia seiniin ja ihan NAISET itse :):) Oletko itse laittanut tapetin paikoilleen, osaisikohan sitä??

  Mä en vaa tiedä näistä remppa-asioista mitään!! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti ei ole vielä seinässä asti, mutta kyllä sekin päivä koittaa vielä :)
   Itse en tapettia seinään laita, vaikkakin kyllä tiedän miten se tapahtuu, mieheni saa hoitaa tuon jotta lopputulos olisi edes siedettävä :D Tämä tapetti ja monet muut ovat nykypäivä helppo asentaa, tässäkin laitat vain liisterin seinään ja tapetti siihen ja valmis. (tämä oli siis todella lyhyesti selitetty miten tuo tapahtuu..)

   Mäkin olen aikas huono remppa-asioissa, mutta tämä internet on kätevä työkalu, täältä löytyy niksit ja vinkit :)

   Mutta minä taidan turvautua näissä remontti ja tapettiasioissa miehen taitoihin :)

   Poista
 2. Blogissani on sulle tunnustus :)

  http://www.whiteandfresh.fi/2013/02/tunnustus-new-blog-love.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, huomasin nyt vasta kommenttisi, pahoittelut. Tunnustus on kuitenkin ajat sitten luettu ;P

   Poista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu! Missähän säkissä minäkin olen elänyt, kun näin ihana blogi mennyt ohi :) Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D Ja toi tapetti on kyllä todellinen löytö, kaunis! Itse en kultaista halua, mutta tuon typpistä olen meillekin ajatellut makuuhuoneeseen, kun remontti sinne asti pääsee.

  Tervetuloa vastavierailulle http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastavierailu visiitti tehty ja voin yhtyä myös tuohon lauseeseen jonka mainitsit :D Vau mikä blogi sinulla, jään seurailemaan, todellakin ! :)

   Myös itselle oli aluksi kullan sävyt ei listalla, mutta nyt jotenkin kun mieli on muuttunut ja vähän kai sisustus silmäkin vahvistunut, sykähdyin jotenkin tuohon kultaan. Se tulee vain ja ainoastaan meidän vanhempien makuuhuoneessa näkymään, arjen luksusta meillekin ;P

   Kiitos suuresti kommentistasi ja ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! Toivottavasti pysyt matkassa pitkään mukana ja kirjoitukseni ovat mieluisia =)

   Poista