perjantai 2. marraskuuta 2012

Pinkkiä Perjantaita

Tuli tuossa aamutuimaan selailtua netissä kaikkia sivuja ja tein itseni mielestä muutaman hyvän löydön tyttärelleni :) Kaapeista löytyy takkeja kyllä, mutta kun nuo lapset kasvavat niin hirmuista vauhtia, että kaikki jää pieneksi :/ Tajusin, että tytöllä ei ole ns. parempaa talvitakkia, ja kun näin tämän suloisuuden H&M:n sivuilla, niin pakkohan se oli tilata ;D Sähköpostissa oli vielä alennuskoodi -25% valitsemasta tuotteesta, sekin tuli sitten samalla käytettyä pois.







Tikattu toppatakki, jossa edessä vetoketju ja joustava vyötärönkohta. 
Edessä joustavat tampit, joissa painonappeja ja rusetti. 
Irrotettava huppu, jossa tekoturkisreunus. 
Takissa on etutaskut ja fleecevuori.


Rupesin tämän takki löydön jälkeen miettimään muutenkin meidän perheen ja erityisesti tyttären talvivaatetusta. Hetken päästä tajusin, että olisi kätevää, kun tänäkin talvena tytöllä olisi joka sään kengät käytössä. Nämä joka sään kengät todettiin hyväksi hoidossa, ei tarvinnut hoitokassiin pakata monia eri kenkiä ja hoitotätikin oli mieluissaan siitä ettei kaappi täyttynyt viikon aikana monista kengistä. Näin ollen haku päälle ja löytyihän ne... Kenkä löydön tein Ellokselta :) Nyt ainakin kuvan ja viime talven kokemuksen perusteella on hyvät kengät tulossa käyttöön.
Elloksella oli taas jälleen kerran hyvä tarjous meneillään: -40% tilauksen kalleimmasta tuotteesta + -30% tilauksen muista tuotteista. Jotenka nämä kengät olivat myös hintansa puolesta löydöt ;)










Kokonaisena valetut saappaat kevyttä EVA-kumia.
 Vesitiiviit.
 Vaimennettu pohja. 
Irrotettava, topattu ja nopeasti kuivuva huopasisäsukka, 
jonka voi pestä käsin.
 Karkeakuvioinen kulutuspinta.


Elloksen ja H&M:n sivuilta tuli napattua ostoskoriin muutakin, mutta niistä tulossa myöhemmin.
Tämä oli vain ja ainoastaan tyttärestä ;)


Pinkkiä Perjantaita kaikille :) <3 


*
Kuvat ja tiedot:
*

5 kommenttia:

  1. Suloinen takki rusetteineen ja karvakauluksineen. <3 <3 jos olisi tuota ollut ruskeana olisin heti tilannut sen. :)

    Minkä kokoinen sinun tyttö on h&M:n vaatekoossa?? Lähinnä sisävaatteiden osalta kyselen... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIH :D

      Meillä on H&M:n paidoista käytössä 98/104 cm ja housu puolella sitten 92/98 tällä hetkellä. Se on niin mallista kiinni että.. Tuosta takista otin 98 cm :)

      Poista
    2. Näin hieman arvelinkin... :) meillä on trikoopaidat ja legginsit ja sukkikset kokoa 110/116, koska pienempi kiristää kaula-aukosta ja vyötäröltä niin paljon. Päällivaatteissa ja neuleissa on 98/104. Meidän natiaiset on niin samankokoisia, mutta ajattelin vielä varmistaa teidän koon... HIhiiiii ;) *winkwink* :)

      Poista
  2. Minkäs kokoinen teidän juniori on??? Onko jo 62? tai 68?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mein pieni juniori on todellakin pieni juniori :D Vielä on käytössä 50 ja 56 cm vaatteet, mutta eiköhän se tuosta tule miehen mittoihin :D Nyt kun olen tilaillut vaatteita pienelle miehelle niin olen ottanut ronskisti tuota 62 ja 68 kumpaakin, kyllä se niihin tulee mahtumaan joku päivä :D

      Pieniä vaatteita eli siis 56 en ole enää tilaillut, kun se on hujaus kun niitä ei enää käytetä. Niinkuin postauksessa totesinkin, kauheeta miten nuo lapset kasvaa, huh huh... :) HIH :D

      Poista